J&L Productions
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
J&L Productions
 
Vida Rock Band
 
Castra
 
Kontakt

E-mail: jlinfo@citromail.hu

Telefon: (36) 70-930-9517

 
Linkek
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Óra
 
Háttérzene
 
Bemutatkozó

                                        Kedves Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm a J&L Productions honlapján!

 

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat: a J&L Productions azért jött létre, hogy segítse a külnböző produkciók indulását, pályáját, végezze a működésükhöz elengedhetetlen háttérmunkát, valamint hogy programokat, koncertetek, fellépéseket stb. szervezzen részükre.

 

De nem csupán produkciók szervező munkáját vállaljuk, hanem teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a különböző rendezvények (esküvő, ballagás, születésnap, party, falunapok…stb.) számára, a szervezéstől a komplett kivitelezésig.

 

Minden megrendelést külön, egyedileg kezelünk. A hátteret profi szakemberek biztosítják a tevékenységünket érintő minden területen, a dekorációtól kezdve a médián át a zenéig. Forduljon hozzánk bizalommal, és szakembereink segítségével megszervezzük, megvalósítjuk az elképzeléseinek megfelelő rendezvényt, illetőleg profi managmant-et biztosítunk produkciója számára.

 

Öröm és büszkeség számunkra, hogy megbízást kaptunk Vida Ferenctől és együttesétől, a Vida Rock Band-től, melynek kizárólagos jogokkal rendelkező koncertmanagere lettünk. Vida Ferit senkinek sem kell bemutatni, ő a LORD zenekar alapító atyja, zenekarvezetője, basszusgitárosa, szóval mindenese…volt. FEFE máig is vitatott körülmények között távozott a Lord-ból, de ez már a múlt. A jelen és a jövő számára, és számunkra is a Vida Rock Band. Látogasson el egy igazi, hamisítatlan, vérbeli rockzenekar, a VRB honlapjára www.vidarockband.extra.hu , hogy betekintést kaphasson egy kiváló együttes munkájából.

Vida Rock Band koncertek kapcsán pedig forduljon hozzánk!

 

2008 februárjától a J&L szervezi a CASTRA együttes koncertjeit is, és biztosítja számukra a hátteret. A Castra - www.castra.hu -igazi kuriózum, hiszen ezt a rockzenekart négy ifjú, ám nagyon tehetséges hölgy alkotja. Feldolgozások mellett (pl AC/DC...stb) saját, bővülő repertoárral is rendelkeznek. Remek hangulatú koncertek jellemzik a bandát!

A tagok:

Berki Boglárka - szólógitár

Berki Katalin - basszusgitár

Keszthelyi Viktória - dob

Szőke Boglárka - ének, gitár

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!